Victor Amat

Publicat per mygradamee el

victor amat

Psicòleg-psicoterapeuta

neurolingüisme postpunk

Classificat com neurolingüista postpunk i psicoterapeuta schrödingerià, per les seves reflexions paradoxals, Victor Amat s’ha guanyat a pols el títol d’autor NAPC, No Apte Per Coelhistes.

Cal esmentar que aquest llicenciat en psicologia per la Universitat Ramon Llull, també té el títol de campió d’Europa de Kick Boxing que no és una dada trivial, ja que la seva experiència tant de lluitador com d’entrenador, li ha servit per modelar com a psicòleg especialitzat en estratègia i persuasió. Ha divulgat la seva filosofia antifonamentalista com a professor col·laborador en destacades institucions públiques com l’Institut Català de la Salut, la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Ramon Llull, la Universitat de Girona o la Fundació Les Heures.

Ha divulgat la seva filosofia antifonamentalista com a professor col·laborador en destacades institucions públiques…

Actualment és President de l’Associació Espanyola de Psicoteràpia Breu i Director del Màster i Postgrau en Teràpia Breu i Estratègica (Intervenció clínica) de la Universitat de Girona. És formador des de 1995 i compta amb el reconeixement de l’Associació Espanyola De Psicoteràpia Breu I Enfocaments Ericksonians (AEPB). S’ho passa bé en les seves classes i ponències, i és feliç compartint la seva experiència amb les persones que acudeixen als seus tallers. És pare per partida triple, està ben casat i pensa que “les dificultats de la vida sempre tenen solució”.

No et perdis la conferència deVictor Amat a Congrés Gràfic a GRADA dins de graphispag:

Veure el programa de conferències i Masterclass de GRADA Congrés Gràfic.

Tria entre una varietat d’opcions de packs que et donen la llibertat de triar el tipus d’acreditació que millor s’adapti a les teves necessitats úniques.

Categories: