VASAVA – Enric Godes

Publicat per mygradamee el

VASAVA - ENRIC GODES

Managing Partner


Creada per Bruno i Toni Sellés, VASAVA neix amb l’objectiu de ser un estudi genuí, capaç de reinventar-se constantment i amb una visió d’avantguarda del disseny i la comunicació gràfica. La vocació i el compromís, adquirits des de l’inici, fan que es constitueixi com un referent per a molts dissenyadors i estudis que han anat sorgint posteriorment.

Des de la seva fundació el 1997, amb seu a Barcelona, ha estat un punt de referència per al disseny i la creativitat. En Vasava, es creu fermament en el poder del disseny com una eina de transformació, capaç de canviar la forma en què treballem i vivim. Aquesta actitud ha alimentat la imaginació de l’estudi durant dues dècades ajudant a connectar les marques amb el seu públic.

En Vasava, la creativitat es fusiona amb la consciència cultural, l’estratègia i la tecnologia per produir projectes excepcionals guiats per valors ferms de passió i talent amb una sòlida base de disseny, idees i bon fer.

VASAVA neix amb l’objectiu de ser un estudi genuí, capaç de reinventar-se constantment i amb una visió d’avantguarda del disseny i la comunicació gràfica.

No et perdis la conferència de Enric Godes a CongrésGràfic a GRADA dins de graphispag:

  • Conferència – Enric Godes:
    Dimecres 27 de març, de 11:15 a12 h.
    “Audience is the King.”

Veure el programa de conferències i Masterclass de GRADA Congrés Gràfic.

Tria entre una varietat d’opcions de packs que et donen la llibertat de triar el tipus d’acreditació que millor s’adapti a les teves necessitats úniques.

Categories: