Teresa Camacho

Publicat per mygradamee el

teresa camacho

dissenyadora gràfica

les noves tendències del disseny mexicà

Es titula com a llicenciada en Disseny Gràfic, posteriorment obté l’especialitat (2006) i el mestratge (2011) en Disseny en la línia de Noves Tecnologies (2006), obtenint la medalla al Mèrit Universitari en tots dos graus. A més, ha realitzat estudis sobre psicologia de la publicitat a la Universitat Complutense de Madrid.

És professora i coordinadora de la llicenciatura en Disseny gràfic a la Universitat Anáhuac Querétaro i des de 1994 treballa com a freelance per a empreses i institucions…

Ha participat com a jurat de concursos, entre els quals es troben: Cartel Nuevas Ideologías, Premio a! Diseño, Marca XXV Aniversario de la Universidad Autónoma Metropolitana, Concurso de carteles para La Madre Tierra de Bolívia. A més, els seus treballs s’han presentat en exposicions com: International Mail Art, Elite tile International, Festival Cervantino, Graphic Intervention, Fun-Fan, Patrimoni Cultural de la Ciutat de Mèxic, entre d’altres. Ha publicat articles i entrevistes, entre les quals es troben les realitzades a Félix Beltrán, Joan Costa, Lou Dansinger, Enric Satué. És Membre del Comitè Científic de R + Disseny revista de la Universitat de Màlaga; Membre del Comitè d’Assessors de la Biennal Iberoamericana de Disseny i Membre del Consell Rector de la Trobada BID d’ensenyament i disseny.

És professora i coordinadora de la llicenciatura en Disseny gràfic a la Universitat Anáhuac Querétaro i des de 1994 treballa com a freelance per a empreses i institucions com: Alianza y Contratación Internacional, Asociación de Abogados de América Latina, Asociación del Notariado Mexicano, Consejo Coordinador Empresarial, Data-Gard, Dulcería Italiana, Fourth Kind Solutions, Fundación Centro Cultural Altos de Chavón, Fundacion de Obesidad, Diabetes y Síndrome Metabólico, Galería Trazo, Garden Associates, Garden Mart, Marpad Art Gallery, MRI Organization, Prodiseño, Tres:16 Asesores en Diseño, Zaltravel, entre d’altres, destacant la seva participació en 1995 com a assessora de la Coordinació de Disseny de la Comunicació Gràfica de la Universitat Autònoma Metropolitana així com el seu treball permanent des de 1993 per Félix Beltrán + Associats.

Homenatge Félix Beltrán 50 anys

No et perdis la masterclass de Teresa Camacho a Congrés Gràfic a GRADA dins de graphispag:

  • Masterclass – Teresa Camacho:
    Dimecres 27 de març, de 16 a 18 h
    “Creativitat, per a què?”

Veure el programa de conferències i Masterclass de GRADA Congrés Gràfic.

Tria entre una varietat d’opcions de packs que et donen la llibertat de triar el tipus d’acreditació que millor s’adapti a les teves necessitats úniques.

Categories: