Rodolfo Fernández Álvarez

Publicat per mygradamee el

Rodolfo Fernández Alvarez

Dissenyador Gràfic Cal·lígraf

Málaga

Dissenyador gràfic, d’interiors i il·lustrador autodidacta amb 25 anys d’experiència professional a Sudamérica i 14 anys a Espanya. Consultor en comunicació visual, desenvolupament de marques, productes i embalatge (packaging). “Selected 100 World Designers” Universitat de Roma La Sapienza, 2005-2006.

Professor titular de les càtedres de Packaging i Disseny de la Universitat Catòlica i la Universitat Americana d’Asunción (Paraguai), 1997-2004. Professor i jurat convidat per ICSID, Icograda, ISA i ALADI. “Selected 100 World Designers” Universitat de Roma La Sapienza, 2005-2006.

En els últims deu anys es dedica a investigar amb entusiasme la cal·ligrafia gestual i des de 2014 desenvolupa el projecte Rolfpens dissenyant i produint artesanalment per ell mateix

Rodolfo ha publicat i exposat els seus treballs en revistes i llibres en el món. Havent desenvolupat més de mil marques gràfiques on la cal·ligrafia expressiva i el lettering perfilen la seva personalitat juntament amb els símbols. En els últims deu anys es dedica a investigar amb entusiasme la cal·ligrafia gestual i des de 2014 desenvolupa el projecte Rolfpensdiseñando i produint artesanalment per ell mateix eines singulars que embeni online a cal·lígrafs i estudiants de diferents llocs del món. Ha Desenvolupant tallers de cal·ligrafia gestual en diferents ciutats.

No et perdis la masterclass de Rodolfo Fernández a CongrésGràfic a GRADA dins de graphispag:

  • Masterclass – Rodolfo Fernández:
    Dijous 28 de març, de 12 a 13:50 h.
    “La cal·ligrafia gestual i el lettering com l’ADN de les marques.”

Veure el programa de conferències i Masterclass de GRADA Congrés Gràfic.

Tria entre una varietat d’opcions de packs que et donen la llibertat de triar el tipus d’acreditació que millor s’adapti a les teves necessitats úniques.

Categories: