Pablo Mariné

Publicat per mygradamee el

pablo mariné
(koln studio)

dissenyador gràfic

design thinking des de madrid

Creat a finals de 2014 per Pablo Mariné i Daniel Font, Koln Studio afronta projectes de diferent índole buscant solucions úniques per a cada client, treballant amb ells mà a mà.

Treballen per a institucions, empreses i particulars en projectes de diferent escala. El seu objectiu és oferir resultats globals i duradors treballant des de la idea inicial fins a la producció final, buscant conceptes sòlids i originals que aportin un “design thinking” en l’estratègia del projecte, que el enriqueixi i el posi en valor.

Treballen per a institucions, empreses i particulars en projectes de diferent escala. El seu objectiu és oferir resultats globals i duradors treballant des de la idea inicial fins a la producció final

Entre els seus clients cal destacar l’Ajuntament de Madrid, HBO, SONY, ESCORXADOR Madrid, Estrella Galícia, BBK, Samsung, Ministeri d’Afers Exteriors, Movistar +, CANADA, Manson, Grup Planeta, Editorial RM …

No et perdis la conferencia de Pablo Mariné a Congrés Gràfic a GRADA dins de graphispag:

Veure el programa de conferències i Masterclass de GRADA Congrés Gràfic.

Tria entre una varietat d’opcions de packs que et donen la llibertat de triar el tipus d’acreditació que millor s’adapti a les teves necessitats úniques.

Categories: