Octavio Pardo

Publicat per mygradamee el

OCTAVIO PARDO

dissenyador gràfic

la llegibilitat de la tipografia

Octavio Pardo és dissenyador gràfic i està especialitzat en disseny de tipografies. El seu treball es basa en la seva confiança en el poder de les idees i en intentar buscar sempre el concepte cal que pugui funcionar únicament i exclusivament per a cada projecte.

Nascut a Pamplona (Espanya), Octavio Pardo va obtenir el seu primer títol en Belles Arts a la Universitat de Barcelona. Després de diversos anys de treball en diversos estudis de disseny i agències de publicitat, el 2010 es va graduar en el màster de disseny de tipografies de la Universitat de Reading. Des de llavors ha treballat amb alguns dels millors tipògrafs i dissenyadors del món, entre ells Tobias Frere-Jones, Jean François Porchez, Type-Together, Leftloft o Sharp Type. Ha estat consultor de Google i professor convidat a la Universitat de Gjøvik, Noruega i en la UNAV de Pamplona. Actualment codirigeix l’estudi Ashler Design, on realitza projectes de disseny gràfic, web i tipografia per a clients com Google, Philip Morris, Porcelanosa o Telefónica.

El seu treball es basa en la seva confiança en el poder de les idees i en intentar buscar sempre el concepte cal que pugui funcionar únicament i exclusivament per a cada projecte.

El seu treball ha estat reconegut pel Type Directors Club, Communication Arts o els premis Laus. Ha impartit cursos de tipografia al Media Lab del MIT, l’escola de comunicació de Kíev o al Lasalle School de Singapur. Viu a cavall entre Espanya i Dinamarca, on està realitzant un doctorat en llegibilitat per a persones amb problemes de visió a la Royal Danish Academy (KADK).

No et perdis la masterclass de Octavio Pardo i la seva conferència a Congrés Gràfic a GRADA dins de graphispag:

Veure el programa de conferències i Masterclass de GRADA Congrés Gràfic.

Tria entre una varietat d’opcions de packs que et donen la llibertat de triar el tipus d’acreditació que millor s’adapti a les teves necessitats úniques.

Categories: