Martina Paukova

Publicat per mygradamee el

martina paukova

dissenyadora gràfica

de bratislava a berlín

Nascuda en un petit poble d’Eslovàquia, Martina Paukova va començar a estudiar ciència política a Bratislava. Sentint-se atreta per les coses pictòriques, es va traslladar a Londres per estudiar Disseny Gràfic i després Il·lustració al Camberwell College of Arts. Actualment treballa com a il·lustradora independent a Berlín.

Fidel a l’esbós fosc i amb fons pla des del començament de la seva carrera, ha trobat un estil innovador i fresc contemporani i femení.

El seu treball consisteix en escenes quotidianes i personatges maliciosos, sovint amb expressions perplexes i pentinats antiquats, asseguts darrere d’ordinadors o bevent cafè. El treball de Martina s’ha disparat en popularitat en els últims anys, creant imatges divertides i divertides en una paleta de marques comercials i patrons inspirats en Memphis per obtenir una llista cada vegada més impressionant de clients.

El treball de Martina s’ha disparat en popularitat en els últims anys, creant imatges divertides i divertides en una paleta de marques comercials i patrons inspirats en Memphis…

Paukova és coneguda pels seus caràcters orgànics en entorns interns incòmodes, aplanats i geomètrics. Els clients inclouen Washington Post, CNN, OK Cupid, Lyra Magazine, IKEA, Apple, Cannes Lions 2016, Asos, WeTransfer, It’s Nice That, Squarespace, Google, Refinery 29, The Guardian, Converse i Pull & Bear.

No et perdis la masterclass de Martina Paukova i la seva conferència a CongrésGràfic a GRADA dins de graphispag:

Veure el programa de conferències i Masterclass de GRADA Congrés Gràfic.

Tria entre una varietat d’opcions de packs que et donen la llibertat de triar el tipus d’acreditació que millor s’adapti a les teves necessitats úniques.

Categories: