Marta Cerdà Alimbau

Publicat per mygradamee el

marta cerdà alimbau

dissenyadora gràfica

entre barcelona i amsterdam

Marta Cerdà Alimbau (Barcelona,1980) és dissenyadora i actualment està a cavall d’Amsterdam i Barcelona. Va cursar els seus estudis de disseny gràfic a Elisava. El 2008, després de treballar en diferents agències i estudis de Barcelona, Düsseldorf i Munich i d’haver guanyat el premi ADC Young Guns va obrir la seva pròpia agència, en què treballa en projectes globals, que inclouen Direcció Artística, Disseny, Il·lustració i tipografia personalitzada per a art, Cultura i Publicitat.

És guanyadora de diferents premis, entre els quals destaquen el Young Guns 6th Edition, concedit per Art Directors Club el 2008; el Premio Graffica 2012; el Certificate of Typographic Excellence, el 2015, concedit per Type Directors Club, el Design Merit Award 2016 with Inc. Magazine, concendit per The Society of Publication Designers i el Certificate of Typographic Excellence, el 2016, concedit per Type Directors Club. Està especialitzada en disseny de tipografia a mida, tipografia il·lustrada, il·lustració, direcció d’art i disseny corporatiu.

El 2008 va obrir la seva pròpia agència, en què treballa en projectes globals, que inclouen Direcció Artística, Disseny, Il·lustració i tipografia personalitzada per a art, Cultura i Publicitat.

Ha viscut a Nova York, Los Angeles, Amsterdam i ha  impartit conferències, tallers i ponències arreu del món. Entre els seus clients destaquen com Ray Ban, Coca Cola o Nike, cantants i bandes musicals com Manel, Dave Matthews Band o MF Doom, amb importants editorials i revistes com Penguin Books, The Guardian o Businessweek Magazine i amb diverses de les agències de publicitat més destacades a Espanya, Anglaterra o Estats Units. Col·labora, també, amb projectes com Domestika.

No et perdis la masterclass de Marta Cerdà i la seva conferència a Congrés Gràfic a GRADA dins de graphispag:

Veure el programa de conferències i Masterclass de GRADA Congrés Gràfic.

Tria entre una varietat d’opcions de packs que et donen la llibertat de triar el tipus d’acreditació que millor s’adapti a les teves necessitats úniques.

Categories: