Julius Wiedemann

Publicat per mygradamee el

julius wiedemann

editor

amb taschen al món

Julius Wiedemann va néixer al Brasil, on va estudiar disseny i màrqueting, i ha viscut i treballat al Japó, Alemanya i el Regne Unit. Profund coneixedor de la cultura visual vinculada al disseny, Wiedemann ha editat llibres sobre un ampli ventall de temes, des de robots fins portades de discos. En l’editorial TASCHEN ostenta el càrrec d’editor executiu de disseny i cultura pop. Julius Wiedemann va estudiar disseny gràfic i màrqueting, i va treballar com a editor d’art en diaris i revistes de disseny a Tòquio abans d’unir-se a TASCHEN en 2001.

Wiedemann s’ha fet càrrec de més de 80 llibres en 17 anys, col·labora habitualment amb revistes i ha format part del jurat de diversos premis de tot el món. Les seves publicacions han venut més de 1,5 milions d’exemplars a tot el món i els seus títols són immensament populars. Com a editor, el seu treball es basa en un enfocament interdisciplinari del disseny contemporani que sintetitza una àmplia varietat de temes, com el disseny de logotips, el disseny de moda, el disseny gràfic, el disseny web i el disseny de productes. 

Darrere de molts dels seus llibres hi ha el desig d’entendre la creativitat i d’explorar la naturalesa d’una realitat en la qual la importància del món virtual és cada vegada més gran, amb personatges i criatures que no són totalment humanes sinó producte de la nostra imaginació. Li inspiren i li fascinen las meravelles de l’animació, el manga i els gràfics per ordinador.

Com a editor, el seu treball es basa en un enfocament interdisciplinari del disseny contemporani que sintetitza una àmplia varietat de temes, com el disseny de logotips, el disseny de moda, el disseny gràfic, el disseny web i el disseny de productes

Entre els títols de TASCHEN de Julius Wiedemann s’inclouen la reconeguda sèrie Illustration Now!, obra essencial a la biblioteca de qualsevol dissenyador, així com el compendi 100 Illustrators. També ha editat la col·lecció de llibres Package Design. Els seus guardonats llibres Jazz Covers i Rock Covers exemplifiquen la diversitat del seu treball, i el volum dedicat a les infografies de la revista National Geographic posa de manifest el seu coneixement i comprensió del disseny.

Tria entre una varietat d’opcions de packs que et donen la llibertat de triar el tipus d’acreditació que millor s’adapti a les teves necessitats úniques.

No et perdis la masterclass de Julius Wiedemann i la seva conferència a CongrésGràfic a GRADA dins de graphispag:

Veure el programa de conferències i Masterclass de GRADA Congrés Gràfic.

Categories: