Julio Calle

Publicat per mygradamee el

julio calle

empresari

de valladolid a l'sketch up

Julio Calle Cabrero és un empresari espanyol especialista en disseny 2D i 3D i analista de plugins de CAD 3D. Sènior d’Íscar Software d’Arquitectura, S.L i partner per a Espanya de Trimble SketchUp. És coordinador de de Tutors i Tutor en el curs de Disseny en 3D amb SketchUp de l’Aula Mentor, del Ministeri d’Educació Cultura i Esport i professor i director del curs d’SketchUp, de l’Institut d’Arquitectura del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Madrid. És president del jurat del concurs nacional d’Arquitectura CE47 Habitatges per a nadons (ce47)

És autor del llibre Curso Básico De Sketchup i també dels cursos de SketchUp Bàsic i Avançat del Ministeri d’Educació Cultura i Formació Professional.

Empresari espanyol especialista en disseny 2D i 3D i analista de plugins de CAD 3D. Sènior d’Íscar Software d’Arquitectura, S.L i partner per a Espanya de Trimble SketchUp.

Està vinculat a la universitat com a professor de CAD 3D en el curs DHIA de la ETSEM (Escola Tècnica Superior d’Edificació de Madrid) de la Universitat Politècnica de Madrid i com a participant en la Aplicación de tecnologías gráficas avanzadas como elemento de apoyo en los procesos de enseñanza-aprendizaje del dibujo, diseño y artes plásticas, de Jorge de la Torre Cantero, professor del departament d’Expressió Gràfica de la Universitat Politècnica de La Laguna (Tenerife).

No et perdis la masterclass de Julio Calle a Congrés Gràfic a GRADA dins de graphispag:

Veure el programa de conferències i Masterclass de GRADA Congrés Gràfic.

Tria entre una varietat d’opcions de packs que et donen la llibertat de triar el tipus d’acreditació que millor s’adapti a les teves necessitats úniques.

Categories: