Joana Magureanu

Publicat per mygradamee el

JOANNA MAGUREANU

Responsable Marketing i Comunicació

ALZAMORA GROUP - GIRONA

Alzamora Group té el seu origen en un taller d’impremta que va fundar Pere Alzamora i Michel l’any 1900 a la ciutat d’Olot.
Més de 100 anys després, el petit taller s’ha convertit en un potent conglomerat de tres empreses, referents del seu sector a Europa.

Aquesta transformació és el resultat de l’esforç i talent de tres generacions de la família Alzamora, que ha sabut envoltar-se d’un equip humà de primera categoria, amb la mirada oberta al món i decididament orientada al futur.
No hi ha dubte que la clau de l’èxit ha estat la seva capacitat d’observar i comprendre l’entorn i, d’aquesta forma, millorar constantment, a fi de ser cada vegada més competitius.

L’afany de Alzamora Group d’estar sempre a l’avantguarda persegueix un únic objectiu: mantenir també als seus clients en aquesta avantguarda. Guanyadors de nombrosos premis.

Joana Magureanu, nascuda a Transsilvània en 1991, empàtica, comunicativa, capaç de gestionar diferents projectes, va cursar Comunicació Audiovisual i Multimèdia (Universitat de Girona) a part d’especialitzacions en màrqueting digital, posicionament web i planificació estratègica. Actualment és la Directora de Màrqueting i Comunicació en Alzamora Group.

Sede de Alzamora packaging - Girona

No et perdis la masterclass de Joana Magureanu a CongrésGràfic a GRADA dins de graphispag:

  • Masterclass – Joana Magureanu:
    Dijous 28 de març, de 10 a 11:50 h.
    “Déu n’hi do quins packs! Els canvis en el disseny del Packaging.”

Veure el programa de conferències i Masterclass de GRADA Congrés Gràfic.

Tria entre una varietat d’opcions de packs que et donen la llibertat de triar el tipus d’acreditació que millor s’adapti a les teves necessitats úniques.

Categories: