Joan Achon

Publicat per mygradamee el

the others - joan achon

director artístic i creatiu

imaginació multidisciplinar audiovisual

Joan Achon, nascut a Barcelona, es va llicenciar en Disseny Gràfic a la BAU de Barcelona. Posteriorment, va estudiar a l’Escola d’Arts, Il·lustració Avançada de Massana. Més tard, i amb certa experiència darrere, es va graduar amb un Màster en Personatges d’Animació 3D, a càrrec de l’Escola Nueve Zeros. Entremig de totes aquestes activitats en Joan va muntar l’estudi de disseny gràfic Els Altres i l’estudi d’animació The Others TV. Actualment treballa com a director creatiu i director d’art a la productora The Others TV de Barcelona, i combina la seva activitat laboral amb docència donant classes d’interacció, storytelling i disseny gràfic a les universitats BAU i Elisava de la ciutat comtal.

Els Altres és un estudi de disseny gràfic que es desenvolupa en paral·lel a l’estudi d’animació creat amb l’objectiu de dissenyar i desenvolupar part del seu contingut gràfic i ajudar a processos creatius, formals i de producció. The Others no només és un estudi d’animació sinó que té un perfil transversal on es toquen diferents elements, com la creativitat, l’storytellingeldisseny, l’animació i on tenen, també, un laboratori d’idees en què es tracta d’aprendre, créixer i enriquir els projectes tant interns com externs de l’estudi (The Others Side – http://side.theothers.tv/). 

Joan va muntar l’estudi de disseny gràfic Els Altres i l’estudi d’animació The Others TV. Actualment treballa com a director creatiu i director d’art a la productora The Others TV de Barcelona, i combina la seva activitat laboral amb docència donant classes d’interacció, storytelling i disseny gràfic…

A The Others TV fan servir la imaginació multidisciplinar per pensar, dissenyar o produir continguts audiovisuals. El seu enfocament és generar treball creatiu i experiències innovadores a través de mitjans físics, digitals o mediambientals amb un enfocament clar en les necessitats de l’usuari, així com una comprensió dels reptes i objectius empresarials. Treballen per clients nacionals i internacionals, ja siguin grans o petits, amb els quals comparteixen el respecte mutu.

Guardar

No et perdis la masterclass de Joan Achón i la seva conferència a Congrés Gràfic a GRADA dins de graphispag:

Veure el programa de conferències i Masterclass de GRADA Congrés Gràfic.

Tria entre una varietat d’opcions de packs que et donen la llibertat de triar el tipus d’acreditació que millor s’adapti a les teves necessitats úniques.

Categories: