Javier González Solas

Publicat per mygradamee el

javier gonzález solas

dissenyador gràfic

épater le borgeios!

Professor a la Facultat de Ciències de la Informació de la Universitat Complutense (1981-2014), on ha impartit Teoria General de la Imatge, Comunicació i Informació Audiovisual, identitat visual corporativa, Introducció al Disseny, Disseny Gràfic i Història de la Comunicació Publicitària. Ha estat director del TDGP (Taller de Disseny Gràfic Permanent), i de jornades, cursos i un programa de ràdio sobre disseny (Cercle de Belles Arts, Madrid).

Ha publicat monografies i articles sobre audiència de ràdio, serveis socials bàsics, hàbits turístics, identitat visual corporativa, graffiti, crítica i sociologia del disseny. Llibres i articles publicats recollits a Dialnet. Ha estat membre del BEDA (Bureau of European Designers Associations) (2000-2014), soci de AEPD (Associació Espanyola de Professionals del Disseny), soci fundador de di-mad (Associació Dissenyadors Madrid) i col·laborador de l’estudi La Fábrica de Diseño ( 1983-2014). La seva última publicació, Grup 13: publicitaris entre l’art i el disseny (3 vol. 2015), ha estat motiu de l’actual exposició al Museu Nacional d’Arts Decoratives. De pròxima aparició seu llibre Cruz Novillo: Una hipótesis sobre diseño.

Professor a la Facultat de Ciències de la Informació de la Universitat Complutense (1981-2014), on ha impartit Teoria General de la Imatge, Comunicació i Informació Audiovisual, identitat visual corporativa, Introducció al Disseny, Disseny Gràfic i Història de la Comunicació Publicitària.

No et perdis la conferencia de Javier González a Congrés Gràfic a GRADA dins de graphispag:

Veure el programa de conferències i Masterclass de GRADA Congrés Gràfic.

Tria entre una varietat d’opcions de packs que et donen la llibertat de triar el tipus d’acreditació que millor s’adapti a les teves necessitats úniques.

Categories: