Gabriel Campanario

Publicat per mygradamee el

gabriel campanario

artista visual

connexió seattle - barcelona

Gabriel “Gabi” Campanario és un artista visual, il·lustrador i periodista resident a Seattle, conegut per la seva feina com a dibuixant en plantilla a The Seattle Times i com a fundador de Urban Sketchers. És autor de Seattle Sketcher: An Illustrated Journal, i diversos llibres sobre dibuix urbà, incloent The Art of Urban Sketching: Drawing On Location around the World.

Nascut a Barcelona, Campanario es va llicenciar en periodisme per la Universitat de Navarra a Pamplona, Espanya, el 1992, i resideix als Estats Units des de 1998. La seva carrera com a periodista s’estén des de fa més de dues dècades treballant en premsa a banda i banda de l’Atlàntic, incloent La Vanguardia (Barcelona), The Reno-Gazette Journal (Nevada), Diario de Noticias (Lisbon), The Desert Sun (Palm Springs, Calif.), USA TODAY and The Seattle Times.

El compromís de  Campanario amb l’sketching que es fa sobre el terreny i la fundació de l’entitat sense ànim de lucre Urban Sketchers han ajudat a la creació d’un moviment mundial d’artistes i entusiastes del dibuix, el lema dels quals és “ensenyant el món, dibuix a dibuix”.

L’obra de Campanario ha estat reconeguda per The Society of News Design, The Society of Professional Journalists i The Society for Features Journalism, i va ser objecte d’una exposició individual de cinc mesos al Museu d’Història i Indústria de Seattle el 2014. El compromís de  Campanario amb l’sketching que es fa sobre el terreny i la fundació de l’entitat sense ànim de lucre Urban Sketchers han ajudat a la creació d’un moviment mundial d’artistes i entusiastes del dibuix, el lema dels quals és “ensenyant el món, dibuix a dibuix”.

Gabriel Campanrio - urbansketcher

No et perdis la masterclass de Gabriel Campanario i la seva conferència a Congrés Gràfic a GRADA dins de graphispag:

Veure el programa de conferències i Masterclass de GRADA Congrés Gràfic.

Tria entre una varietat d’opcions de packs que et donen la llibertat de triar el tipus d’acreditació que millor s’adapti a les teves necessitats úniques.

Categories: