Fernando Baptista

Publicat per mygradamee el

fernando baptista

editor gràfic

de bilbao a washington dc

Llicenciat en Belles Arts per la Universitat del País Basc el 1990. Va treballar com a il·lustrador i dissenyador freelance durant diversos anys fins a la seva incorporació al diari El Correo el 1993. El 2007 s’incorpora a la plantilla de National Geographic Magazine a Washington DC.

Ha estat professor associat de la Universitat de Navarra i ha impartit conferències i workshops a Europa, Orient Mitjà, els Estats Units i Llatinoamèrica. El 2012 va ser nomenat un dels 5 infografistes més influents del món durant els últims 20 anys. Ha guanyat més de 200 premis en les edicions de la SND (Society for NewsDesign), SPD, ÑH, British Archaeologist Award, Best American Infographic i Malofiej, incloent el Premi Peter Sullivan, màxim guardó en infografia.

El 2012 va ser nomenat un dels 5 infografistes més influents del món durant els últims 20 anys. Ha guanyat més de 200 premis

El 2013 va ser nominant a un EmmyWalking With Giants” a la categoria de “New Approaches: Arts, Lifestyle, Culture”, el 2016 va aconseguir una altra nominació per la seva animació de la columna de Trajà. És un entusiasta dels còmics i de la ciència ficció.

No et perdis la masterclass de Fernando Baptista i la seva conferència a Congrés Gràfic a GRADA dins de graphispag:

Veure el programa de conferències i Masterclass de GRADA Congrés Gràfic.

Tria entre una varietat d’opcions de packs que et donen la llibertat de triar el tipus d’acreditació que millor s’adapti a les teves necessitats úniques.

Categories: