Blanca Martí

Publicat per mygradamee el

Blanca martí

il·lustradora científica i naturalista

DE BARCELONA AL MÓN​

Blanca Martí, nascuda el 1981 a Barcelona, va estudiar Història de l’Art a la Universitat de Barcelona i es va llicenciar el juny de 2004. Paral·lelament estava estudiant il·lustració a l’Escola de la Dona de la Diputació de Barcelona (2003-06) i dibuix a l’Escola de pintura Olga Valls (2002-05). Es va especialitzar en il·lustració científica a través de diversos cursos a la Universitat de Barcelona amb l’Associació Galanthus i a la Universitat de València amb l’il·lustrador Carles Puche. Actualment se segueix formant com a pintora amb Rosa Vidal Tossas.

Té diferents publicacions i exposicions d’àmbit estatal i internacional, entre els quals hi ha llibres científics i divulgatius a Catalunya, Costa Rica, Brasil o Nicaragua, cartells per a parcs naturals (com el Parc Natural del Montnegre i El Corredor o la reserva de Dindefello, al Senegal), material pedagògic per a cases de natura, i il·lustracions en revistes de natura. Actualment treballa sobretot per als projectes de l’Editorial Zona Tropical de Costa Rica. També ha publicat llibres infantils, de temàtica pedagògica, científica i naturalista en diverses editorials estatals.

Té diferents publicacions i exposicions d’àmbit estatal i internacional, entre els quals hi ha llibres científics i divulgatius a Catalunya, Costa Rica, Brasil o Nicaragua, cartells per a parcs naturals , material pedagògic per a cases de natura, i il·lustracions en revistes de natura.

La seva experiència també és docent, sent actualment professora del Màster de Primatología de Fundació Mona i la Universitat de Girona (2014-2017). A nivell universitari també ha impartit classes en el Postgrau Coneixement del món animal d’Animal Latitude i la Universitat de Barcelona (2016-2017) i el Màster d’Etología de la Universitat de Granada.  Imparteix cursos de dibuix amb diverses entitats com Signatus (Centre d’estudi i divulgació del Llop), des del 2008; al Museu de ciències Naturals de Granollers (2018), al Jardí Botànic de Barcelona, al Centre Superior d’Art i Disseny Serra i Abella (2014-2018) i l’Escola Massana (2017-2018 ) entre d’altres. També amb Il·lustraciència i Animal latitude, al Centre d’Estudis del Mar de la Diputació de Barcelona, a l’Aula Verda de la Sagrada Família i al Museu Darder de Banyoles.

No et perdis la conferencia de Blanca Martí a CongrésGràfic a GRADA dins de graphispag:

Veure el programa de conferències i Masterclass de GRADA Congrés Gràfic.

Tria entre una varietat d’opcions de packs que et donen la llibertat de triar el tipus d’acreditació que millor s’adapti a les teves necessitats úniques.

Categories: