Àlex Gobern

Publicat per mygradamee el

àlex gobern

director creatiu

branding des de barcelona

Nascut a Barcelona, l’Àlex Gobern Gorris és Director Creatiu de Morillas Brand Design, l’agència líder a Espanya en els àmbits del branding i el disseny aplicat a la marca. Examina, analitza, defineix i dóna solucions a tots els processos i esforços que estan destinats a crear i/o reforçar una marca (des de la consultoria de marca/branding fins a la creació de naming, identitat corporativa, packaging, retail i marques globals). Morillas actua com consultora de branding, com agència de disseny integral o com equip interdisciplinar. Entre les seves funcions destaquen el desenvolupament de marques i projectes d’identitat visual corporativa, així com la gestió i direcció d’art de l’equip de corporatiu.

Graduat en Disseny per la Universitat de Barcelona, titulat en disseny gràfic per l’escola IDEP de Barcelona i diplomat en gràfica publicitària per l’Escola Superior de Disseny i Art Llotja, Àlex compta amb una experiència de 20 anys en el món del disseny gràfic. Els últims anys de la seva carrera li han permès especialitzar-se en la disciplina del Branding i actualment exerceix el càrrec de Director Creatiu a l’agència Morillas de Barcelona, on ha treballat per a marques com La Caixa, Seat, Unnim, Spanair, Generalitat de Catalunya, Pepsico, Osborne, Esade, Sara Lee, Coca Cola, ACB, Unilever, Renfe, NH per citar-ne algunes.

Graduat en Disseny per la Universitat de Barcelona, titulat en disseny gràfic per l’escola IDEP de Barcelona i diplomat en gràfica publicitària per l’Escola Superior de Disseny i Art Llotja.

Compagina la seva feina com a dissenyador amb la de professor a BAU, Centre Universitari de Disseny de Barcelona, i ELISAVA , Escola Universitària de Disseny i Enginyeria, on imparteix l’assignatura d’identitat i marca. A més a més, també és col·laborador del blog Brandemia.

No et perdis la masterclass de Àlex Gobern a Congrés Gràfic a GRADA dins de graphispag:

Veure el programa de conferències i Masterclass de GRADA Congrés Gràfic.

Tria entre una varietat d’opcions de packs que et donen la llibertat de triar el tipus d’acreditació que millor s’adapti a les teves necessitats úniques.

Categories: