Informacions pràctiques

INFORMACIONS PRÀCTIQUES

DATES | HORARI

26 - 29 març de 2019

DM. - DJ. 9:30 h - 18:30 h
DV. 9:30 h - 17 h

UBICACIÓ

Recinte Gran Via, PAVELLÓ 2
Barcelona

Av. Joan Carles I, 64
08908 L'Hospitalet de Llobregat

COM ARRIBAR A GRAN VIA

Les estacions “Fira” i “Europa/Fira” de la línia 9 del metro connecten directament el recinte de Fira Gran Via amb l’Aeroport de Barcelona (totes dues terminals), així com amb qualsevol punt de la ciutat de Barcelona.

El metro funciona diàriament entre les 5:00 i les 24:00 hores i ofereix servei ininterromput els caps de setmana.

Vés a la pàgina web del metro TMB

L’estació “Europa/Fira” de Ferrocarrils de la Generalitat connecta el recinte de Fira Gran Via amb el centre de la ciutat, així com amb altres ciutats de l’entorn. Tots els trens de les línies S8, S33, R6, R5 i S4 realitzen parada a l’estació “Europa/Fira”.

Vés a la pàgina web de FGC

Hi ha diversos autobusos que realitzen parada a l’entorn del recinte de Fira Gran Via. Les principals línies són: H12, 79, 65, 46, V3 y H16.

Consulta tota la informació al web de busos TMB

Barcelona i la seva àrea metropolitana compta amb més de 10.500 taxis que són fàcilment identificables pel seu color groc i negre. Els recintes de Fira Barcelona disposen de parades de taxi habilitades per facilitar l’arribada i sortida dels visitants.

Tots els taxis disposen d’una llum verda per indicar la seva disponibilitat, de taxímetre visible amb l’import a pagar i de sistemes de cobrament amb targeta de crèdit.

El preu aproximat d’un trajecte es pot consultar a través de l’app oficial “AMB Taxi Barcelona”.

Més informació sobre tarifes oficials, queixes o denúncies, objectes perduts i taxis adaptats o especials.

Informació general

Descarrega’t la informació en PDF

El recinte està connectat amb les principals autopistes i autovies d’accés a Barcelona: AP-7, AP-2, A-2, C-16, C-58, C-31, C-32, C-33.

Localització GPS
41.35448, 2.12698
Consulta l’itinerari a Google Maps

*El sistema tarifari integrat permet combinar tots aquests mitjans de transport i els trens de rodalies amb un sol bitllet.

ACCESSOS I DISTÀNCIES

mapa-transporte
Parades de transport públic
Aparcament i porta d'accés

CONTACTA

Privacitat i protecció de dades en les comunicacions electròniques: l'informem que la seva adreça de correu electrònic s'ha proporcionat directament per vostè amb la finalitat de portar a terme l’administració del Col·legi i la defensa dels interessos dels col·legiats i/o per informar-lo de les activitats, tallers i serveis que són del seu interès. Pot gestionar les seves preferències o donar-se de baixa per la recepció de comunicacions del Col·legi mitjançant el següent enllaç.
En relació a les dades personals aportades per vostè seran tractades pel Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya (CODGC), amb CIF Q-0801278C i seu al Carrer Paradís, 5, 08002 Barcelona. De conformitat al RGPD, l'informem de la possibilitat que té de poder exercitar en tot moment els seus drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació en el tractament i oblit, a través de l'adreça de correu electrònic col.legi @ dissenygrafic.org. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat aquí.

Subscriu-te a la nostra newsletter
per estar al dia de les novetats!

Segueix-nos en les nostres xarxes