Graffica, nova entitat col·laboradora

Publicat per mygradamee el

Graffica, nou aliat com a mitjà col·laborador

CongrésGràfic GRADA dóna la benvinguda a Gràffica com com a mitjà col·laborador de l’esdeveniment. Graffica s’ha convertit en un referent informatiu de la realitat i la situació del disseny gràfic, la cultura visual contemporànies.

Graffica s’ha convertit en un referent informatiu de la realitat i la situació del disseny gràfic, la cultura visual contemporànies.

CongrésGràfic GRADA és la cita vital i unificadora del disseny gràfic, l’arquitectura, l’enginyeria, les belles arts, la il·lustració científica, el disseny tèxtil que uneixen les indústries de producció amb els creadors, els desenvolupadors de producte amb els usuraris de producte. No t’ho perdis, del 26 al 29 de març en graphispag, entrades ja a la venda.

Categories: General