En tres preguntes: Julius Wiedemann

Publicat per Grada Editor el

Julius Wiedemann

www.taschen.com

Per què fas el que fas?

Sempre m’he fascinat amb el procés a través del qual la gent pot entendre millor les coses. Les històries visuals són una bona manera de fer-ho. Sempre he pensat en mi mateix entre un artista i un escriptor. Així que crec que vaig arribar a aquest punt intermig.

Què et fa més feliç pel teu treball?

Definitivament, el fet que cada llibre nou sigui una bèstia diferent, i hagi d’aprendre hores extres sobre un nou tema, i treballar amb nous experts que em ensenyaran coses noves. M’obliga a mantenir-me intel·lectualment actiu.

Quin és el teu objectiu quan feu un projecte?

El meu objectiu quan faig un projecte és sempre arribar a persones més enllà de l’audiència immediata. És fer un projecte que atraurà lectors inesperats.

Categories: Ponents