En tres preguntes: Carles Anadon

Publicat per Grada Editor el

carles anadon

dissenyador gràfic i director de projectes

Per què fas el que fas?

A vegades, a la vida, tens la sort de trobar el camí que t’agrada al principi i això et fa ser un privilegiat. En el meu cas, amb 18 anys, el director de l’escola Massana Jesús Prieto va saber de mi i em va mostrar l’escola amb una visita personalitzada que em va marcar de per vida. Eternament agraït amb ell

Què és el que et fa més feliç de la teva feina?

Que la faig de forma natural i sense que sigui un patiment per a mi. És el meu element natural. Tinc molta sort.

Quin és el teu objectiu quan fas un projecte?

Superar les expectatives del client envers el projecte. És l’única forma de fidelitzar-lo i agilitzar les fases. És bàsic guanyar-te la confiança el més aviat possible. Els nostres projectes són complexos i llargs. Això en algun moment genera dubtes i el client ha de saber que en tot moment saps el que fas i que ets amb ell per ajudar-lo.

Categories: Ponents