Taller: Urban Sketching. Dibuixar per entendre, valorar i gaudir

Publicat per Grada Editor el

Taller: Urban Sketching. Dibuixar per entendre, valorar i gaudir

Gabriel Campanario, artista visual

A dibuixar se n’aprèn, es pot aprendre i es poden desenvolupar formes personals que no tenen per què plantejar-se com acadèmiques ni artístiques ni transcendents per a l’Art i la seva història. Dibuixar, plasmar en pla allò que veiem o que imaginem, és una capacitat característica de l’ésser humà. Els Urban Sketchers no tenen per què ser uns excel·lents dibuixants si pensem en aquesta “excel·lència” exclusivament com a capacitat figurativa. Però que no sigui una obligació no vol dir que els seus treballs no siguin absolutament sorprenents, interessants, vàlids i … excel·lents. Al taller aprendràs a plantejar, desenvolupar, assegurar que reflecteixes fidelment el que veus, i a compartir-a, més d’entendre’l.

Altres activitats de Gabriel Campanario a GRADA dins de graphispag:

Veure el programa de conferències i Masterclass de GRADA Congrés Gràfic.

Categories: Masterclass