Taller: TypoQuiz

Publicat per Grada Editor el

TypoQuiz

Taller/Mastreclass - Octavio Pardo

Octavio Pardo és dissenyador gràfic i està especialitzat en disseny de tipografies. El seu treball es basa en la seva confiança en el poder de les idees i en intentar buscar sempre el concepte cal que pugui funcionar únicament i exclusivament per a cada projecte.

Taller/Masterclass, dimecres 27 de març, de 10 a 11:50 h.

Vivim envoltats de lletres, però què en saps? Quantes n’ets capaç de reconèixer? Què saps de l’Helvètica? Qui va ser Adrian Frutiger? Quina font triaries per a un projecte de senyalètica? Durant aquestes dues hores jugarem a un concurs per equips de pregunta i resposta mentre repassem els secrets del món de la tipografia. Amb premis tipogràfics per als guanyadors! Dirigit a dissenyadors gràfics de tots els nivells.

Taller/Masterclass de Octavio Pardo, dimecres 27 de març, de 10 a 11:50 h a Congrès Gràfic GRADA dins graphispac.

Durant aquestes dues hores jugarem a un concurs per equips de pregunta i resposta mentre repassem els secrets del món de la tipografia. Amb premis tipogràfics per als guanyadors! Dirigit a dissenyadors gràfics de tots els nivells.

No et perdis el taller/masterclass de Octavio Pardo, dimecres 27 de març, de 10 a 11:50 h.

Categories: Masterclass