Taller: Proto Art Toys

Publicat per Grada Editor el

Taller: Proto Art Toys

Judas Arrieta, artista

Els corrents de creació plàstica orientades des de l’individu o acollides per diversos col·lectius són inesgotables i en aquest oceà d’originalitat l’Art Toys està adquirint una personalitat realment molt singular. Veurem com un objecte, projectat inicialment des del joc o, potser, el col·leccionisme, es pot arribar a convertir en una crida contundent, radical, i sempre sorprenent, i fins i tot a una crida a la consciència de la societat. De joc a denúncia, d’infantil a madur, de estandaritzat a personalitzat, de clonat a únic … participa i sabràs com es fa.

Altres activitats de Judas Arrieta a GRADA dins de graphispag:

Veure el programa de conferències i Masterclass de GRADA Congrés Gràfic.

Categories: Masterclass