Taller: Motion Graphics: de la quietud al moviment

Publicat per Grada Editor el

Motion Graphics: de la quietud al moviment

MASTERCLASS - JOAN ACHÓN

Joan Achon és llicenciat en Disseny Gràfic a la BAU de Barcelona. Va estudiar a l’Escola d’Arts, Il·lustració Avançada de Massana i té un Màster en Personatges d‘Animació 3D, de l’Escola Nueve Zeros. Actualment treballa com a director creatiu i director d’art a la productora The Others TV i és professor a BAU i Elisava.

Masterclass de Motion Graphics, divendres 29 de març, de 10 a 11:50 h a GRADA.

El disseny gràfic és la denominació tradicional de la disciplina actual de la comunicació visual“. Per activa i per passiva, aquest és un mantra que es repeteix per evidenciar davant la societat com ha evolucionat i creix la nostra activitat. El punt de sortida és entendre que, com en tota disciplina, el tronc comú és la comunicació visual, i les seves branques són aquelles especialitats que el temps, les tecnologies, les capacitats o les necessitats de la societat ens reclamen. En aquesta evolució l’especialitat del grafisme en moviment ja té una consolidada personalitat pròpia. Quina narració suposa, quines característiques té, com es planteja un projecte que inclou moviment? En aquest taller aprendràs què es fa, i què es pot arribar a fer amb Motion Graphics.

Masterclass de Motion Graphics amb Joan Achón, el divendres 29 de març, de 10 a 11:50 h a Congrés Gràfic, GRADA dins graphispag.

…l’especialitat del grafisme en moviment ja té una consolidada personalitat pròpia. Quina narració suposa, quines característiques té, com es planteja un projecte que inclou moviment? En aquest taller aprendràs què es fa, i què es pot arribar a fer amb Motion Graphics.

No et perdis la Masterclass de Motion Graphics,
divendres 29 de març de 2019, de 10 a 11:50 h .

Altres activitats de Joan Achón a GRADA dins de graphispag:

Veure el programa de conferències i Masterclass de GRADA Congrés Gràfic.

Categories: Masterclass