Taller: El meu món, el nostre. Així el veig

Publicat per Grada Editor el

Taller: El meu món, el nostre. Així el veig

Martina Paukova, dissenyadora gràfica

“Conjugar les formes personals del fer i les demandes d’un encàrrec no sempre és possible. A vegades plantejo abans del què es vol, el com ho faig i és una opció i, per tant, un plantejament vàlid. Proposar formes personals de fer, tenir estil, és tan vàlid com el contrari. Per què no ha de ser així? Siguem conscients d’això, i sapiguem què i quan una opció és possible, sigui vàlida o necessària tant per a aquell que ens demana un projecte com per a nosaltres que ho resolem”. Aprèn com Martina Paukova recull i desenvolupa els seus reptes, i com personalitza les respostes sense perdre personalitat, i seguint la seva pròpia guia.

  • Dia: divendres 29 de març
  • Hora: 14h -15.50h
  • Lloc: sala de conferències GRADA
Categories: Masterclass