Conferència: Visualització de dades geolocalitzades

Publicat per Grada Editor el

Visualització de dades geolocalitzades

Conferència - Sergi Anguita

Sergi Anguita ha treballat sempre a l’àmbit de les Tecnologies de la Informació i actualment és el Cap de l’Àrea de Geotecnologies de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya , on gestiona la Unitat de desenvolupament SIG-WEB, encarregada dels processos d’innovació i manteniment en l’àmbit de la geoinformació de potenciar la iniciativa OpenICGC.

Conferència, divendres 26 de març /, de 15:15 a 16 h.

En l’era del big data o l’opendata, la representació de dades es converteix en moltes ocasions en una necessitat per a la seva anàlisi i, sobretot, per a la seva comunicació de forma comprensible. La geoinformació no és una excepció i, en canvi, suposa moltes vegades un handicap, donada la complexitat extra que afegeix. Res més lluny de la realitat, la majoria d’aquestes dades es pot representar i comunicar de forma gràfica en uns senzills passos mitjançant eines gratuïtes i accessibles a tothom.

Conferencia de Sergi Anguita, dimarts 26 de març, de 15:15 a 16h a Congrès Gràfic GRADA dins graphispag.

En l’era del big data o l’opendata, la representació de dades es converteix en moltes ocasions en una necessitat per a la seva anàlisi i, sobretot, per a la seva comunicació de forma comprensible. … la majoria d’aquestes dades es pot representar i comunicar de forma gràfica en uns senzills passos mitjançant eines gratuïtes i accessibles a tothom.

No et perdis la conferència de Sergi Anguita, dimarts 26 de març, de 15:15 a 16 h.

Categories: Conferències