Conferència: Una exposició invisible: Grupo 13

Publicat per Grada Editor el

Una exposició invisible: Grupo 13

Conferència - Javier González Solas

Professor a la Facultat de Ciències de la Informació de la Universitat Complutense. Dpt. CAVP1(1981-2014). Membre del BEDA (2000-2014), soci de AEPD i soci fundador de Di-Mad. Comissari de l’actual exposició Grup 13, Publicitaris entre l’Art i el Disseny (Museo Nacional de Artes Decorativas)

 Conferència, dimecres 27 de març, de 12:15 a 13  h.

“Publicitaris entre l’Art i el Disseny ” és una exposició de tesi que proposa una revisió de la història del disseny des de la seva fallida el 1968. La mirada del visitant, sota unes inèrcies imposades i admeses, sucumbeix amb facilitat davant els curts però intensos estímuls de les imatges, sense cap suport per recuperar el rumb argumental. Un rumb que encara es podria recuperar, tot i la dificultat d’aconseguir que un mínim xoc encengui altres mirades possibles. La seva guia ens mostrarà l’activitat, el compromís, les problemàtiques, les dificultats, els riscos, els encerts, les circumstàncies que condicionaven l’exposició.

Conferència de Javier Gonzalez Solas, dimecres 27 de març, de 12:15 a 13  h a Congrès Gràfic GRADA dins graphispac.

“Publicitaris entre l’Art i el Disseny ” és una exposició de tesi que proposa una revisió de la història del disseny des de la seva fallida el 1968. … La seva guia ens mostrarà l’activitat, el compromís, les problemàtiques, les dificultats, els riscos, els encerts, les circumstàncies que condicionaven l’exposició.

No et perdis la conferència de Javier Gonzalez Solas, dimecres 27 de març, de 12:15 a 13 h.

Categories: Conferències