Conferència: Taschen o com ser referència de qualitat i d’interès

Publicat per Grada Editor el

Taschen o com ser referència de qualitat i d’interès

Conferència - Julius Wiedemann

Julius Wiedemann va estudiar disseny gràfic i màrqueting, i va treballar com a editor d’art en diaris i revistes de disseny a Tòquio abans d’unir-se a TASCHEN el 2001. Ha editat llibres d’un ampli ventall de temes, des de robots fins portades de discos. A TASCHEN ostenta el càrrec d’editor executiu de disseny i cultura pop.

Conferència, dimecres 27 de març, de 10:15 a 11 h.

La unió reeixida del disseny i del projecte editorial té en Taschen un dels seus exemples més reeixits. Llibres bells i continguts interessants que es dirigeixen a públics especialitzats o als sibarites de l’objecte bell -i, per què no, també útil. Com es genera un producte d’aquestes característiques? Quina metodologia o quins protocols es segueixen? Julius Widemann ofereix respostes a aquestes i moltes altres preguntes.

Conferència “Taschen o com ser referència de qualitat i d’interès” Julius Wiedemann, dimecres 27 de març, de 10:15 a11 h a Congrès Gràfic GRADA dins graphispac.

Llibres bells i continguts interessants que es dirigeixen a públics especialitzats o als sibarites de l’objecte bell -i, per què no, també útil. Com es genera un producte d’aquestes característiques? Quina metodologia o quins protocols es segueixen? Julius Widemann ofereix respostes a aquestes i moltes altres preguntes.

No et perdis la conferència “Taschen o com ser referència de qualitat i d’interès” Julius Wiedemann, dimecres 27 de març, de 10:15 a 11 h.

Altres activitats de Julius Wiedemann a GRADA dins de graphispag:

Veure el programa de conferències i Masterclass de GRADA Congrés Gràfic.

Categories: Conferències