Conferència: Persuasió i disseny. Disseny i persuasió

Publicat per Grada Editor el

Persuasió i disseny. Disseny i persuasió

conferència - victor amat

Classificat com neurolingüista postpunk i psicoterapeuta schrödingeriano, per les seves reflexions paradoxals, Victor Amat s’ha guanyat a pols el títol d’autor NAPC, No Apte Per Coelhistas. Actualment és President de l’Associació Espanyola de Psicoteràpia Breu i Director del Màster i Postgrau en Teràpia Breu i Estratègica de la Universitat de Girona.

Conferència, dijous 28 de març, de 16:15 a 17 h.

D’una manera o altra, qualsevol projecte narra una història, i la capacitat per atrapar el destinatari i fer comprensible aquesta narrativa és la peça clau que permet a l’emissor fer entendre tot allò que de forma denotativa i / o connotativa se li ofereix. Aquesta capacitat no és màgia, no és bruixeria, no és intuïció: és persuasió, i com a tal es pot estudiar, analitzar, desenvolupar, avaluar, potenciar …, Per aconseguir-ho, de què depenem? De la casualitat, de la tendència, de la moda, de l’estil … ?. Víctor Amat ens oferirà una idea clara, científica i contrastada de quines palanques de la ment humana cal activar per aprofitar, des del compromís ètic assumit, els recursos que de la fisiologia humana.

Conferència de Victor Amat, dijous 28 de març, de 16:15 a 17 h a Congrès Gràfic GRADA dins graphispag.

La capacitat per atrapar el destinatari i fer comprensible aquesta narrativa és la peça clau que permet a l’emissor fer entendre tot allò que de forma denotativa i / o connotativa se li ofereix. Aquesta capacitat no és màgia, no és bruixeria, no és intuïció: és persuasió, i com a tal es pot estudiar, analitzar, desenvolupar, avaluar, potenciar, …

No et perdis la conferència de Victor Amat, dijous 28 de març, de 16:15 a 17 h.

Categories: Conferències