Conferència: Oda a l’expressió

Publicat per Grada Editor el

Oda a l'expressió

Conferència - Marta Cerdá

Marta Cerdà Alimbau és dissenyadora i actualment està a cavall d’Amsterdam i Barcelona. Va estudiar disseny gràfic a Elisava. El 2008 va obrir la seva pròpia agència, en què treballa en projectes globals, que inclouen Direcció Artística, Disseny, Il·lustració i tipografia personalitzada per a Art, Cultura i Publicitat.

Conferència, dimecres 27 de març, de 15:15 a 16 h.

El nostre entorn està saturat d’estímuls visuals. En aquest caos ple de formes, colors i textos, hem de situar el nostre projecte. Com fer-lo singular? Com cercar la diferència? Com evidenciar la personalitat? La comunicació visual, el disseny gràfic, reclama projectes, iconografies, missatges, textos, formes i colors tan clars com bells, tan comprensibles com diferenciables, tan propers com únics. Aquí rau la seva substància. Les propostes de Cerdà són contundents i sorprenents. No es limiten a la repetició d’estil: al contrari, plantegen cada encàrrec com un repte diferent que ha de ser resolt sempre des de la premissa de “com li convé a ell”, i no des de la comoditat de “el que em va bé a mi “.

Conferència de Marta Cerdà, dimecres 27 de març, de 15:15 a 16 h a Congrès Gràfic GRADA dins graphispac.

Les propostes de Cerdà són contundents i sorprenents. No es limiten a la repetició d’estil: al contrari, plantegen cada encàrrec com un repte diferent que ha de ser resolt sempre des de la premissa de “com li convé a ell”, i no des de la comoditat de “el que em va bé a mi “.

No et perdis la conferència de Marta Cerdà, dimecres 27 de març, de 15:15 a 16 h.

Altres activitats de Marta Cerdà a GRADA dins de graphispag:

Veure el programa de conferències i Masterclass de GRADA Congrés Gràfic.

Categories: Conferències