Conferència: Lletres, colors i formes. Idea & comunicació & projecte

Publicat per Grada Editor el

Lletres, colors i formes. Idea & comunicació & projecte

Conferència - Pablo Mariné

Pablo Mariné, de Koln Studio, afronta projectes de diferent índole buscant solucions úniques per a cada client, treballant amb ells mà a mà. El seu objectiu és oferir resultats globals i duradors treballant des de la idea inicial fins a la producció final, buscant conceptes sòlids i originals que aportin un “design thinking”.

Conferència, dijous 28 de març, de 17:15 a 18 h.

Cada problema que se li planteja a Koln Studio és un repte per reformular els ingredients bàsics i els tòpics del disseny. La comunicació visual ha d’afrontar aquestes limitacions inicials i oferir-se als seus destinataris sense complexos i sense sensació d’inferioritat. La claredat i l’eficàcia no depenen dels excessos visuals ni de les inversions milionàries. La personalitat i la contundència no depenen de l’autoplagi repetitiu o de la provocació barroera. Acceptar el repte, entendre la problemàtica i, des d’aquí, proposar ponts visuals perquè ens entenguem.

Conferència de Pablo Mariné, dijous 28 de març, de 17:15 a 18 h a Congrès Gràfic GRADA dins graphispac.

La personalitat i la contundència no depenen de l’autoplagi repetitiu o de la provocació barroera. Acceptar el repte, entendre la problemàtica i, des d’aquí, proposar ponts visuals perquè ens entenguem.

No et perdis la conferència de Pablo Mariné, dijous 28 de març, de 17:15 a 18 h.

Categories: Conferències