Conferència: Imatges per avançar en la ciència

Publicat per Grada Editor el

Imatges per avançar en la ciència

Conferència - Vega Asensio, Carles Puche & Blanca Martí

Vega Asensio, Dra. en biologia, treballa com il·lustradora i dissenyadora científica a l’estudi NorArt. Treballa principalment per professionals de la investigació. Imparteix cursos de visualització d’informació i de disseny Gràfic per professionals de la ciència. És la coordinadora del postgrau d’il·lustració científica de la UPV/EHU, el primer que es pot cursar a l’estat espanyol.

Carles Puche és un il·lustrador científic de natura de referència. Dibuixant autodidacta, des de l’any 1980 dibuixa temes de natura. És membre de la Institució Catalana d’Història Natural, l’Academia Mexicana de Ilustradores Científicos i forma part de l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCO).

Blanca Martí és il·lustradora científica i professora a diversos màsters i cursos universitaris, com la Universitat de Girona i la Universitat de Granada. La seva obra ha estat publicada en revistes de divulgació i científiques d’àmbit nacional i internacional i també té publicacions infantils.

Conferència, dimarts 26 de març, de 12:15 a 13 h.

1ªImatge: Vega Asensio    –    2ª Imatge: Carles Puche    –    3ª Imatge: Blanca Martí

En els àmbits científics ens podríem preguntar quin paper té, avui, la il·lustració quan s’ha desenvolupat tant i és tan accessible la fotografia. Després d’una bona part de la vida dedicada a això, Carles Puche i Blanca Martí ens ofereixen claus sobre per què la  il·lustració científica és una especialitat professional en ple creixement, molt demandada i molt apreciada per científics, tant en l’àmbit de les seves investigacions internes com en el divulgatiu, convertint-se moltes vegades en pedra angular de la comprensió dels seus estudis i del nostre entorn.

Conferència de Blanca Martí i Carles Puche, dimarts 26 de març, de 12:15 a 13 h a Congrès Gràfic GRADA dins graphispac.

Després d’una bona part de la vida dedicada a això, Carles Puche i Blanca Martí ens ofereixen claus sobre per què la  il·lustració científica és una especialitat professional en ple creixement, molt demandada i molt apreciada per científics…

No et perdis la conferència de Blanca Martí i Cares Puche, dimarts 26 de març, de 12:15 a 13 h.

Altres activitats de Carles Puche a GRADA dins de graphispag:

Veure el programa de conferències i Masterclass de GRADA Congrés Gràfic.

Categories: Conferències