Conferència: Icones per a un món en canvi i en lluita

Publicat per Grada Editor el

Icones per a un món en canvi i en lluita

Conferència - Félx Beltrán

Félix Beltrán és l’autor d’algunes de les icones visuals de referència del disseny gràfic al segle XX que són plenament vigents en el XXI. La seva dilatada trajectòria com a dissenyador compromès ha passat per tota mena de vicissituds, s’ha vist embolicat en les diferents realitats de la societat, unes caracteritzades per l’abundància i altres per l’escassetat. Unes dirigides ideològicament i altres aparentment no. Els seus treballs es desenvolupen harmònicament en diferents plans i ofereixen productes reflexius tant com a realitats que impacten en la fibra dels sentiments de l’espectador. Comunicar, educar, emocionar, reflexionar …, per sobre de modes o tendències, prioritzant la perdurabilitat dels missatges, la claredat i l’eficàcia sempre. Dissenyador, docent, activista, col·lega, impulsor, inquiet, amic, obsessiu, curiós, conversador …, defineixen algunes de les seves múltiples facetes

Conferència, dimecres 27 de març, de 17:17 a 18 h.

Félix Beltrán és l’autor d’algunes de les icones visuals de referència del disseny gràfic al segle XX que són plenament vigents en el XXI. La seva dilatada trajectòria com a dissenyador compromès ha passat per tota mena de vicissituds, s’ha vist embolicat en les diferents realitats de la societat, unes caracteritzades per l’abundància i altres per l’escassetat. Unes dirigides ideològicament i altres aparentment no. Els seus treballs es desenvolupen harmònicament en diferents plans i ofereixen productes reflexius tant com a realitats que impacten en la fibra dels sentiments de l’espectador. Comunicar, educar, emocionar, reflexionar …, per sobre de modes o tendències, prioritzant la perdurabilitat dels missatges, la claredat i l’eficàcia sempre. Dissenyador, docent, activista, col·lega, impulsor, inquiet, amic, obsessiu, curiós, conversador …, defineixen algunes de les seves múltiples facetes

Categories: Conferències