Conferència: Formes d’alt rendiment, investigació en tipografia aplicada a llegibilitat

Publicat per Grada Editor el

Formes d'alt rendiment, investigació en tipografia aplicada a llegibilitat

Conferència - Octavio Pardo

Octavio Pardo és dissenyador gràfic i està especialitzat en disseny de tipografies. El seu treball es basa en la seva confiança en el poder de les idees i en intentar buscar sempre el concepte cal que pugui funcionar únicament i exclusivament per a cada projecte.

Conferència, dimecres 27 de març, de 16:15 a 17 h.

El disseny de tipus és una disciplina “discutida” amb la investigació. La seva base és principalment heurística i la comunitat científica es redueix a uns pocs professionals. Alhora, les investigacions sobre llegibilitat desenvolupades per psicofísics no tenen normalment del rigor del dissenyador de caràcters En aquesta presentació parlarem dels diferents sistemes de recerca en llegibilitat, els seus problemes i avantatges, repassarem diversos experiments fets al llarg de la història i intentarem dilucidar i aclarir quines són les formes tipogràfiques òptimes per als escenaris més habituals als quals ha d’enfrontar-un dissenyador gràfic.

Conferència de Octavio Pardo, dimecres 27 de març, de 16:15 a 17 h a Congrès Gràfic GRADA dins graphispac.

En aquesta presentació parlarem dels diferents sistemes de recerca en llegibilitat, els seus problemes i avantatges, repassarem diversos experiments fets al llarg de la història i intentarem dilucidar i aclarir quines són les formes tipogràfiques òptimes per als escenaris més habituals als quals ha d’enfrontar-un dissenyador gràfic.

No et perdis la conferència de Octavio Pardo, dimecres 27 de març, de 16:15 a 17 h.

Altres activitats de Octavio Pardo a GRADA dins de graphispag:

  • Masterclass – Octavio Pardo:
    Dimecres 27 de març, de 10 a 11:50 h.
    TypoQuiz

Veure el programa de conferències i Masterclass de GRADA Congrés Gràfic.

Categories: Conferències