Conferència: Els meus projectes, els meus encàrrecs

Publicat per Grada Editor el

Els meus projectes, els meus encàrrecs

Conferència - Martina Paukova

Martina Paukova es va traslladar a Londres per estudiar Disseny Gràfic i després Il·lustració al Camberwell College of Arts. Actualment treballa com a il·lustradora independent a Berlín. Fidel a l’esbós fosc i amb fons pla des del començament de la seva carrera, ha trobat un estil innovador i fresc, contemporani i femení.

Conferència, divendres 29 de març, de 11:15 a 12 h.

En el món de la imatge, en qualsevol de les seves facetes, cal l’autor, cal l’estil, cal la personalitat, perquè és la forma d’aportar, comprometre i sumar. No té per què ser un refugi d’egos o vanitats. Pot ser un far de projecció de les formes pròpies de veure i compartir el món des del prisma individual, la manera d’acostar-nos al coneixement i a la visió que els altres tenen de nosaltres mateixos. Apropar-nos a la seva forma de recollir la realitat ens acosta a la mateixa realitat existent. Però aquesta realitat se’ns ofereix organitzada i desenvolupada des de la seva perspectiva.

Conferència de Martina Paukova, divendres 29 de març, de 11:15 a 12 h a Congrès Gràfic GRADA dins graphispac.

En el món de la imatge, en qualsevol de les seves facetes, cal l’autor, cal l’estil, cal la personalitat, perquè és la forma d’aportar, comprometre i sumar. No té per què ser un refugi d’egos o vanitats. Pot ser un far de projecció de les formes pròpies de veure i compartir el món des del prisma individual, la manera d’acostar-nos al coneixement i a la visió que els altres tenen de nosaltres mateixos.

No et perdis la conferència de Martina Paukova, divendres 29 de març, de 11:15 a 12 h.

Altres activitats de Martina Paukova a GRADA dins de graphispag:

Veure el programa de conferències i Masterclass de GRADA Congrés Gràfic.

Categories: Conferències