Conferència: El que ens fa diferents ens fa forts. Disseny Gràfic

Publicat per Grada Editor el

El que ens fa diferents ens fa forts. DISSENY GRÀFIC.

Conferència - JOAN ACHÓN

Joan Achon és llicenciat en Disseny Gràfic a la BAU de Barcelona. Va estudiar a l’Escola d’Arts, Il·lustració Avançada de Massana i té un Màster en Personatges d‘Animació 3D, de l’Escola Nueve Zeros. Actualment treballa com a director creatiu i director d’art a la productora The Others TV i és professor a BAU i Elisava.

Conferència, divendres 29 de març, de 12:15 a 13 h.

Per sobre, i molt més important, que el que fa diferent cada solució, cada plantejament o cada encàrrec, està el que ens uneix, el tronc comú, la base disciplinar de la comunicació visual. El disseny gràfic és aquest tronc essencial del que es desenvolupen, amb característiques pròpies, moltes especialitats. Entendre-ho així és sumar capacitats i millorar projectes i serveis. Els projectes desenvolupats per The Othersrepresentats per Achon– evidencien aquesta concepció en la qual el que és troncal i el que és derivat s’articulen per formar un tot que té una fi que no és altra que comunicar, sempre, de la manera més interessant, sorprenent, dinàmica , atractiva i seductora possible.

Conferència de Joan Achón (The Others), divendres 29 de març, de 12:15 a 13 h a Congrès Gráfic GRADA dins graphispag.

Els projectes desenvolupats per The Others -representats per Achon- evidencien aquesta concepció en la qual el que és troncal i el que és derivat s’articulen per formar un tot que té una fi que no és altra que comunicar, sempre, de la manera més interessant, sorprenent, dinàmica , atractiva i seductora possible.

No et perdis la conferència de Joan Achón (The Others), divendres 29 de març, de 12:15 a 13 h.

Altres activitats de Joan Achón a GRADA dins de graphispag:

Veure el programa de conferències i Masterclass de GRADA Congrés Gràfic.

Categories: Conferències