Conferència: Dinamitzar dissenys en xarxes socials

Publicat per Grada Editor el

Dinamitzar dissenys en xarxes socials

Conferència - Judas Arrieta

Artista espanyol que sempre s’ha declarat com un creador influenciat per diferents cultures orientals. La seva missió és produir peces d’art directament relacionades amb noves formes d’entendre l’art. Llicenciat en Belles Arts, té una àmplia experiència com a docent i conferenciant.

Conferència, divendres 29 de març, de 15:15 a 16 h.

Busques encàrrecs o ja els tens? Aquesta dicotomia depèn moltes vegades de l’entorn econòmic i sociocultural del que parteixes. Això ha estat i és cert, però avui dia no és l’única manera de ser present, de ser conegut o de mostrar el que som capaços de fer. Les formes d’accedir al conjunt de la societat i als possibles “encarregadors” s’han democratitzat, i encara que segueixen existint estrats i castes i barreres … tenim mitjans per saltar-nos-els i per treballar d’una altra manera. Compartir l’obra creada impulsa un procés de cocreació que enriqueix no només la peça sinó tota la comunitat. Un artista ha de saber trencar barreres de formats i estils, i ha de saber com donar impuls al seu treball perquè transcendeixi al seu autor i passi a formar part d’alguna cosa més gran.

Conferència de Judas Arrieta , divendres 29 de març, de 15:15 a 16 h a Congrès Gràfic GRADA dins graphispac.

Compartir l’obra creada impulsa un procés de cocreació que enriqueix no només la peça sinó tota la comunitat. Un artista ha de saber trencar barreres de formats i estils, i ha de saber com donar impuls al seu treball perquè transcendeixi al seu autor i passi a formar part d’alguna cosa més gran.

No et perdis la conferència de Judas Arrieta, divendres 29 de març, de 15:15 a 16 h.

Altres activitats de Judas Arrieta a GRADA dins de graphispag:

  • Masterclass – Judas Arrieta:
    Dijous 28 de març, de 16 a 18 h.
    Proto Art Toys”

Veure el programa de conferències i Masterclass de GRADA Congrés Gràfic.

Categories: Conferències