Conferència: Consells pràctics per ser un bon “urban sketcher”

Publicat per Grada Editor el

Consells pràctics per ser un bon “urban sketcher"

Conferència - Gabriel Campanario

Gabriel Campanario és un artista visual, il·lustrador i periodista conegut pel seu treball com a artista del Seattle Times. Com a fundador de l’organització sense ànim de lucre dels sketchers urbans, la defensa del dibuixant en localització de Campanario va ajudar a llançar un moviment mundial d’artistes i entusiastes del dibuix, el lema del qual és mostrar el món, un dibuix cada vegada.

Conferència, divendres 29 de març, de 10:15 a 11 h.

La imatge és un mitjà transversal i universal de compartir informació, entendre i explicar necessitats i entorns. Els seus valors plàstics són tan rellevants com la funció de testimoni de la nostra realitat que ha exercit i exerceix en tots i cadascun dels moments de la nostra història. El moviment Urban Sketching és una forma de veure el món dibuix a dibuix. L’Urban Sketchers és fidel al que veu en el moment i lloc en què es troba, respecta la diversitat i treballa en equip. El resultat és una comunitat d’aficionats i professionals que mostra el món al món amb visions úniques en els cinc continents.

Conferència de Gabriel Campanario, divendres 29 de març, de 10:15 a 11 h a Congrès Gràfic GRADA dins graphispac.

El moviment Urban Sketching és una forma de veure el món dibuix a dibuix. L’Urban Sketchers és fidel al que veu en el moment i lloc en què es troba, respecta la diversitat i treballa en equip. El resultat és una comunitat d’aficionats i professionals que mostra el món al món amb visions úniques en els cinc continents.

No et perdis la conferència de Gabriel Campanario, divendres 29 de març, de 10:15 a 11 h.

Altres activitats de Gabriel Campanario a GRADA dins de graphispag:

Veure el programa de conferències i Masterclass de GRADA Congrés Gràfic.

Categories: Conferències