En tres preguntes: Gabriel Campanario

Publicat per Grada Editor el

gabriel campanario

artista visual - urban sketcher

Per què fas el que fas?

El dibuix ha estat sempre una constant en la meva vida. M’entreté en les meves estones lliures, m’ocupa en la meva professió com a il·lustrador i promociono la seva pràctica en els meus llibres, conferències i tallers. Com a urban sketcher, dibuixar la meva ciutat i els llocs als quals viatjo és un estil de vida. La pràctica de l’urban sketching desperta la meva curiositat i enriqueix la meva experiència de cada moment.

Què és el que et fa més feliç de la teva feina?

Els missatges de gent que reconeixen els llocs que he dibuixat i que m’expliquen les seves pròpies experiències en aquests llocs.

Quin és el teu objectiu quan fas un projecte?

Comunicar visualment una història que connecti emocionalment amb l’audiència.

Categories: Ponents