Neix GRADA!

Publicat per mygradamee el

GRADA Saló de la Imatge i el Coneixement celebra la seva primera edició a Fira de Barcelona.

GRADA és l’evidència del nou paradigma que el Col·legi Oficial de Disseny de Catalunya reconeix en l’actualitat del disseny gràfic, la disciplina de la comunicació visual que, assumint la seva capacitat instrumental i focalitzadora, no renuncia a la creació de coneixement.

La participació interdisciplinària, la innovació des de la creativitat, la professionalitat, el compromís i la responsabilitat l’assumim per col·laborar en el bé comú de la societat, de la natura, de la comunitat, de l’entorn.

GRADA es realitzarà al costat de Graphispag, el Saló de la Indústria Gràfica i Comunicació Visual. La unió de GRADA amb Graphispag té com a objectiu oferir un continu espai-temporal on es convoquen a tots els actors que utilitzen la imatge com a eina vital per al desenvolupament de les seves disciplines.

Una cita vital i unificadora del disseny gràfic, l’arquitectura, l’enginyeria, les belles arts, la il·lustració científica, el disseny tèxtil que uneixen les indústries de producció amb els creadors, els desenvolupadors de producte amb els usuraris de producte.

GRADA és l’Eix vertebrador de totes les disciplines que utilitzen la imatge com a motor i com a eina de les seves activitats: des de la comunicació visual, el disseny gràfic, fins a la ciència, l’arquitectura i l’enginyeria, i el desenvolupament d’aquestes durant tot el seu recorregut .

GRADA és un Saló expositiu, és un Congrés Gràfic, és un moment de transformació. En GRADA es reuneixen en un mateix lloc i en un mateix moment tots els actors del sector per poder innovar i desenvolupar noves idees en la seva activitat quotidiana. Empreses productores, clients professionals, clients finals, prescriptors de projectes, de productes i de comportament es troben en els mateixos espais, per compartir i aprendre del talent.

Félix Beltrán, Fernando Baptista, Jaume Serra, Teresa Camacho, Judas Arrieta i Carles Puche, entre altres, impartiran conferències i masterclass durant el Congrés. Al recinte firal es podrà gaudir dels estands d’empreses punteres i líders en el sector de la comunicació com a eina de transmissió de coneixement que acolliran clínics oberts als assistents.

Compartint espais amb Graphispag al març de 2019, i acompanyant la 9a edició de CongrésGràfic, neix GRADA Saló de la Imatge i el Coneixement amb l’objectiu de reconèixer el nou paradigma del disseny que proclama el Col·legi Oficial de Disseny de Catalunya.

Entre el 26 i el 29 de març de 2019, al Pavelló 2 de Fira de Barcelona – Gran Via, se celebrarà GRADA & CongrésGràfic, amb la participació d’artistes i creadors de primer nivell internacional.

Categories: General